Afdrukken
PDF

Vve's onderhouden met passie!

I.D.R. Schilderwerken en erkend Betere Schilder hebben exclusieve afspraken gemaakt over de kwaliteit van elk onderhoudswerk deze werken worden gekeurd door een onafhankelijke verftechnische deskundige. Daarmee krijgen VvE-leden optimale zekerheid dat hun appartementengebouw goed wordt onderhouden.

Natuurlijk wilt u niet alleen vakbekwame mensen, maar ook de zekerheid dat afspraken worden nagekomen. Denk bijvoorbeeld aan een goed onderbouwde offerte zonder onaangename verrassingen, aan een sluitende planning en aan kwaliteitsgaranties op materialen en arbeid.

Onze werkwijze:


Alle bewoners stellen wij per brief op de hoogte van onze werkwijze en de uit te voeren werkzaamheden. Ook verzorgen wij de afspraken met bewoners. Wij werken in kleine ploegen met een vast contactpersoon die maximaal bereikbaar is voor alle vragen omtrent de uitvoering. Al onze werknemers beheersen de Nederlandse taal volledig zodat de communicatie tussen uitvoerenden en bewoners duidelijk is.

Ook zijn alle schilders, timmerlieden en glaszetters duidelijk herkenbaar in onze verzorgde en sprekende bedrijfskleding.

Tijdens de uitvoering houdt een verftechnisch adviseur van de verfleverancier de werkzaamheden in de gaten. Voor het werk definitief wordt opgeleverd voeren we een enquête uit onder alle eigenaren. Eventuele afwijkingen kunnen hierop worden aangegeven. We gaan dan zo snel mogelijk een gesprek aan met de betreffende bewoner om een passende oplossing te bieden. De door de bewoners getekende enquêteformulieren worden na oplevering overhandigd aan het bestuur.

Wij gaan er van uit met deze werkwijze een bevredigend eindresultaat te kunnen bereiken en de definitieve oplevering eventueel in het bijzijn van de technische commissie met glans te kunnen doorstaan.

DUIDELIJKE AFSPRAKENIN EEN COMPLETE OFFERTE

Voor duidelijkheid over gemaakte aanbiedingen en afspraken brengt I.D.R. altijd schriftelijk een offerte uit.Deze offerte is 90 dagen na ontvangst geldig. Pas nadat u een kopie van de offerte of een opdrachtbevestiging getekend geretourneerd heeft, is er sprake van een overeenkomst.

Voor het uitbrengen van een offerte hanteert I.D.R. strenge richtlijnen.De te verrichten werkzaamheden worden duidelijk omschreven, begin- en opleverdatum worden op verzoek duidelijk vermeld en over de prijs worden heldere afspraken gemaakt.

BESTE PRIJS

I.D.R. Schilderwerken biedt de mogelijkheid om voor al het schildersonderhoud een eenmalig of meerjarig onderhoudscontract af te sluiten. U bent er op deze manier van verzekerd dat het schilderwerk er optimaal uitziet voor de beste prijs.

I.D.R._VvE.jpgvve_plan.jpggalerijflat_vve.jpg

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak via tel: 078-8796358  Mail  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.