Afdrukken
PDF

Schilderwerken

Uw huis is uw grootste bezit en het schilderwerk is het visitekaartje ervan. Goed onderhouden schilderwerk is niet alleen mooi, maar straalt ook vertrouwen uit. Een investering aan uw huis is altijd een goede investering.

I.D.R. Schilderwerken kijkt samen met u naar de onderhoudstoestand van uw vastgoed. Aan de hand daarvan brengen wij een professioneel advies uit. Vele tevreden klanten hebben hun (onderhouds)schilderwerk reeds uitbesteed aan I.D.R. Schilderwerken. De referenties getuigen hiervan.

Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten, zodat een perfect resultaat gegarandeerd is. Uiteraard brengen wij graag geheel vrijblijvend en kosteloos een offerte uit.

werkwijze:

Wij hechten sterk aan een uitgebreide en duidelijke offerte. In overleg met de opdrachtgever bekijken wij wat er geschilderd moet worden,

wat de gebreken zijn en hoe en met welke materialen de werken het beste uitgevoerd kunnen worden. Vervolgens stellen wij een gespecificeerde offerte op waarin per gevel of vertrek het aantal te schilderen objecten, zoals ramen, deuren, het aantal te schilderen meters en de prijs per vierkante of strekkende meter genoemd staat.

Eventueel meer- of minderwerk wordt pas uitgevoerd na overleg met u als klant en wordt volgens de eerder overeengekomen prijs verrekend. Hierdoor komt u bij de afrekening nooit voor verrassingen te staan. Voor algemene voorwaarden en garanties zijn wij aangesloten bij de Betere Schilder.