Afdrukken
PDF

Brand- en Waterschade

Brand en Waterschade herstelwerkzaamheden

Schade kan ontstaan door diverse verschillende oorzaken. Wanneer een afvoer van de wasmachine lekt, ontstaat er lekkage en waterschade. Ontstaat er kortsluiting in een elektronisch apparaat, kan er brand ontstaan en brand-, rook- en roetschade ontstaan. En wanneer mensen de voor- of achterdeur forceren om het huis binnen te dringen, heeft men inbraakschade. 

Bij I.D.R. Schilderwerken & Totaalonderhoud reageert men snel op de ontstane schade, zodat deze zo snel mogelijk opgelost kan worden. Meld u de schade bij dit bedrijf, staat er binnen 24 uur iemand bij u om de werkzaamheden op te nemen!

waterschade

Aanpak:
Veelal bent u voor de bovengenoemde schades verzekerd. I.D.R. Schilderwerken is een toonaangevend bedrijf als het gaat om het oplossen van verzekeringschadeherstelwerkzaamheden. Al jaren werken zij voor alle Nederlandse verzekeraars en herstellen dagelijks lekkageschade, brandschade en inbraakschade. Wanneer u een schade meldt bij I.D.R. Schilderwerken zorgen zij voor een snelle en gedegen offerte. Deze offerte wordt binnen een aantal dagen door u ontvangen, zodat u deze kunt doorsturen naar uw verzekeraar,

Waterschade:
Het zal u maar gebeuren! U vergeet de badkraan af te sluiten en de woonkamer is ondergelopen. Door een storm is het dak beschadigd geraakt en door lekkage zijn meerdere waterschades ontstaan. De wasmachine van de bovenbuurvrouw is defect en alle plafonds zijn doorweekt! Geen nood, I.D.R. Schilderwerken is gespecialiseerd in herstel van waterschade als gevolg van een lekkage. Binnen enkele dagen is alles geregeld, de schade begroot, de verzekering geïnformeerd en de schade hersteld.

Waterschade aan schilderwerk of stucwerk? Waterschade aan plafond en wanden? waterschade aan vloeren Geen probleem, onze specialisten staan u graag te hulp.

Waterschade aan vloeren:

Bij I.D.R. Totaalonderhoud kunt u terecht voor al uw vloerbedekkingen. Onze afdeling stoffering is gespecialiseerd in vloeren. Zij kunnen u een deskundig advies geven over zachte en harde vloerbedekkingen.

Indien nodig zullen wij vooraf de vloer egaliseren om de vloer op een esthetische en technische verantwoorde wijze voor u te leggen.

  • Pvc vloeren
  • Trap stoffering
  • Egaliseren
  • Tapijt/Tapijttegels
  • Marmoleum
  • Trap renovatie
  • Laminaat
  • Parket

Wij kunnen direct de schade herstellen of zorgdragen voor een offerte voor uw verzekeringsmaatschappij

Brandschade:

Brandschade-, rook- of roetschade in uw woning of bedrijf? Klein of groot, het is hoe dan ook een nare ervaring. Maar gelukkig kunnen de specialisten van I.D.R. Schilderwerken u uit de brand helpen! Het herstellen van brandschade is een van de specialiteiten. Ook de bijkomende zaken zoals tijdelijke opslag van inboedel verzorgen zij. 

Alle voorkomende herstelwerkzaamheden zoals schade aan pleisterwerk, plafonds, wanden, deuren, kozijnen, vloeren, beglazing en buitengevels kunnen binnen een kort tijdsbestek hersteld worden!

Inbraakschade:

Slachtoffer worden van een inbraak is erg vervelend. Afgezien van de materiële inbraakschade is het door de bijkomende emotionele schade vaak lastig om snel de zaken goed te regelen. 

Bij I.D.R. Schilderwerken beseffen de medewerkers dat een inbraak voor u een traumatische ervaring moet zijn geweest. De gedachte dat er een vreemde bij u in huis was. De schade herinnert u er steeds weer aan. I.D.R. Schilderwerken zorgt ervoor dat alles weer prima in orde komt. 

U wordt geholpen doordat I.D.R. Schilderwerken binnen 24 uur de inbraakschade komt opnemen, noodvoorzieningen mogelijk geregeld kunnen worden en een offerte naar de verzekering wordt verstuurd. Na goedkeuring van de offerte wordt de schade vrijwel direct herstelt.

 

verzekeraars.gif

Calamiteiten Service

Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.